Ajánlj Nekem

Raktárkészlet: 5 db
Ajánlj Nekem

Mit jelent az "Ajánlj nekem"? Ha ezt az opciót választottad, akkor rám hagyod a kiválasztás jogát. 

Minden esetben, legfeljebb 2 munkanapon belül küldök egy személyes árajánlatot, amely két kristályt  tartalmaz. Döntésed szerint választhatod, amelyiket közelebbállónak érzed. Az árak eltérhetnek +/- 40%-kal ezért az utalással mindig várd meg az személyes ajánlatot

Alkalmazható, használható:

- Marokkőként,
- Térharmonizálónak,
- Oltár kristálynak,
- Kristályelixirhez.

A megadott ár 1 db kristályra vonatkozik

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Mit kapsz, amikor Nálunk vásárolsz?
Jogi közlemény
Részletek

Kérlek, rendelés előtt figyelmesen olvasd el az alábbi tájékoztatót!

 

Árak: a kiírt árhoz képest kb 40% tűrés határral lehetnek! Azaz 2800-5200ft között lehetnek - Illetve a webshopban található marokkövel webshop árai szerinti árak lehetnek.

 

Adatok
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
NKM-MK-AN
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Mit kapsz, amikor Nálunk vásárolsz?

Figyelmet, Pontosságot, Minőségi Terméket, a szokásos NKM minőségben!

A Marokkövek menüben található ásványok mindegyike tisztán és feltöltve indul a gazdájához. Ha valami személyes kérésed van, azt jelezd külön kérlek, hogy igazán testre szabottan kerülhessen hozzád a kristály.

Minden marokkőhöz tartozik egy szokás rövid NKM leírás.

A képeken lévő kristályok egyedi darabok, kérésre küldünk képet a készleten lévő kristályról, kristályokról.

Rendelési időszaktól függően 1-3 munkanap alatt kerül postára a rendelt kristályod. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: A kristályok ára NEM tartalmazza a szállítási költséget. Illetve kristályonként eltérő, hogy egy vagy több darabra vonatkozik a megadott ár.

Jogi közlemény

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.