Angyalszárnyas larimár medál és fülbevaló szett

Raktárkészlet: 3 db
Angyalszárnyas larimár medál és fülbevaló szett
Angyalszárnyas larimár medál és fülbevaló szett
Angyalszárnyas larimár medál és fülbevaló szett
Angyalszárnyas larimár medál és fülbevaló szett

Nemes acél fémrészekkel, angyalszárny fityegővel larimár medál, félbarokk gyönggyel, nemesacél láncon.

Bővebb infót a részletek fülnél olvashatsz.

Egyéb kérések

Egyéb kérések, megjegyzések a rendelni kívánt termékkel kapcsolatban.

:
27 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Jogi információ
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

A szárny 1,8 cm hosszú és 0,7 cm széles.

A teljes medál 5,5-6 cm hosszú a gyöngyök méretének függvényében.

A nyaklánc 45 cm.

A fülbevaló hossza az akasztóval együtt: 6,5cm.


A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Gyöngyméret - a megadott méret a gyöngy átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek.

Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák, homogének lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor!Hasonló termékek
Adatok
Alap
Larimár és félbarokk gyöngy
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
NKM771921
Tömeg
105 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Jogi információ

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.