Marokkő medállal nyaklánc

Raktárkészlet: 5 db
Marokkő medállal nyaklánc

Marokkövekből készült kristály medálos nyakláncok.

A képen látható kristályok balról jobbra a sötét kék kristálytól kezdve: Szodalit rög, holdkő, ametiszt, sólyomszem, angelit, hegyikristály és rózsaaura.

És ahozzájuk tartozó-kapcsolható angyalok ABC rendben: Cambriel, Chamael, Evlogiel,Gabriel, Gazardiel, Haniel, Mihály, Plagiguel,  Raziel, Raguel.

 

Bővebb infót a részletek fülnél olvashatsz.

Egyéb kérések

Egyéb kérések, megjegyzések a rendelni kívánt termékkel kapcsolatban.

:
6 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Összefoglaló
Jogi információ
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

A megadott ár 1db ékszerre vonatkozik- 1 medálra 1 nyaklánccal

Súly legalább: 7- 10g egy-egy kristály

Minimum méretek: hossz: 2 - 3cm; szélesség: 1.5 - 2 cm; magasság: 1 - 2 cm- Azaz a kristályok mérete kb kisebb diónyi / normál mogyorónyi méretnek felel meg.

 

Adatok
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
NKM-N-ACS-Marokko-medallal
Tömeg
105 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összefoglaló

A megjegyzésbe írd be kérlek, hogy melyik ékszert-kristályt szeretnéd. Alapból 50 cm-s láncon érkezik hozzád az ékszer, de választható is a lánc mérete.

Nemes acél nyaklánc.

Fémallergiások is viselhetik.

Nyitható, 3 méretben rendelhető: 50 cm, 60 cm és 80 cm hosszúságban- nyitott állapotban

A megjegyzések nevű szövegdobozba írd a kívánt hosszt. Ennek hiányában az 50 cm hosszút küldöm.

Jogi információ

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.