Álom-múlt reprodukció

Raktárkészlet: 1 db
Álom-múlt reprodukció

Speciális technikával, alkotói kézi utómunkával készülő vászon reprodukciók. Limitált példány számban.

Mérete: 20x30cm

Kisebb méretben is kérhető, az ára ennek tükrében változhat.

 

25 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Mit kapsz amikor Nálunk vásárolsz?
Megrendelés részletei
Részletek

Egyedi, saját fejlesztésű több réteges üvegfestés technikával készült képem speciális, szintén saját fejlesztésű kézi utómunkával készülő 3D-s reprodukciója.

Hogy ne egy fénymásolatot kapj, hanem törődést, figyelmet, energiát.

Kép mérete: 20x30cm feszített vászon

 

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
NKM775687
Termék státusza
ELÉRHETŐ    RENDELHETŐ    
Vélemények
Mit kapsz amikor Nálunk vásárolsz?

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi, egy lámpányi, festménnyi idő, és az ne a csomagolásban merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való tervezésben, hozzá formálásban, és Neki megfestésben, megalkotásban nyilvánuljon meg. A fotókon látható alkotások egy-egy egyszer elkészült alkotások fotói. Illetve mutatják a lehetséges végeredményt, de semmiképpen sem a pontos kialakítást , mivel minden egyes művem egyedi, és megismételhetetlen. Nem tudom, de nem is szeretném bármelyik munkámat másolat pontossággal megismételni. Egyedi technikával dolgozom, így a legnagyobb igyekezet mellett sem lesz azonos az új alkotás a fotókon láthatókkal.

Köszönöm a megértésed! Ha fontos számodra, hogy egyedit kapj, hogy ne egy másolatnak légy a gazdája, nyugodtan válassz a munkáim közül! Ha azonban ragaszkodsz a képen láthatóhoz, úgy megrendelés és fizetés előtt érdeklődj, hogy megvan-e a kiválasztott alkotás, vagy már elkelt. Köszönöm, és kellemes időtöltést az oldalon!

Megrendelés részletei

Fontos, hogy a megrendelt alkotás az utalás beérkezte után, időszaktól függően 1-6 hét alatt kerül postára! Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Tehát, amit kapsz: Figyelmet, Pontosságot, Minőségi Terméket, a szokásos Személyre szóló NKM minőségben!

Fontos: A festmény ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.