Angyalhívó-csengő medál "S" eco

Raktárkészlet: Rendelhető
Angyalhívó-csengő medál "S" eco
Angyalhívó-csengő medál "S" eco
Angyalhívó-csengő medál "S" eco
Angyalhívó-csengő medál "S" eco

Angyalhívó medál betétszemmel - nyaklánc nélkül

Legendája: A medál eredete körül több ősi legenda is kering.  Az egyik legismertebb legenda szerint sok-sok ezer évvel ezelőtt az ember együtt élt az Angyalokkal,akiktől az Eredendő Bűn következtében elszakítottak bennünket.  

Nemcsak nekünk embereknek volt ez  veszteség, hanem az angyalok is  nagyon sajnálták a történteket. Emiatt megajándékozták az embereket egy a kis gömb alakú csengő medállal, ami, ha megrázzák őket úgy szólnak mint a kis harangok, amivel hívni  tudjuk Őket, ha szükségünk van rájuk.  

Mindegyik  csengőnek  más a hangja, minden angyal ismeri a hozzátartozó ember csengőjének a hangját. A csengők adott személyhez kötődnek, ezért nem lehet tovább ajándékozni, kivéve, ha az édesanya a várandósság ideje után gyermekének ajándékozza.

 

Bővebb infót a részletek fülnél olvashatsz.

4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Jogi információ
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek


Anyag:
nikkel és ólom mentes, antiallergén ötvözet, ezüst bevonattal


Szín:

ezüst vagy platina


Gyöngyméret:
a medál belső mérete 12,5 mm- ekkora a maximális gyöngy, ami belefér

Külső méret: 1,4cm x 1,9 cm

 

A medálhoz nyakláncot a következő itt tudsz rendelni.

Vagy kérheted kulcstartón, azt itt találod.

 

Hasonló termékek
Adatok
Alap
Aura kristályok
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
NKM-N-ACS-Angyalhvo-Medal-S
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Jogi információ

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.