Artemisz - medál

Raktárkészlet: 1 db
Artemisz - medál
Artemisz - medál
Artemisz - medál
Artemisz - medál

Az ékszer segítője: Artemisz, az önálló nők támogatója

 

19 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Mottó
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyag
Öntvény és csiszolt üvegkristály


Szín
Az alap: ezüst színű
A kristályok : lia, kék, zöld és árnyalataik

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor

Méret:

Színben hozzáillő textilbőr szál és acél lánc tartozék hozzá. 


A medál minden esetben egyedi festéssel készül, nem gépi "termék". Így a képen láthatóval nem tud teljesen egyező lenni, de pont ezért minden egyes darab egyedi darab.


A medálon lévő kövek elhelyezkedésére ugyanez igaz. Minden esetben igyekszem viselőjéhez igazítani. Ahogy minden ékszeremre, a kézi festett medálokra, fülbevalókra is igaz, hogy több, mint ékszer.

Adatok
Alap
Öntvény medál alapon csiszolt kristályok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
NKM-Artemisz-mdl
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Mottó

"Az istennők vonzzák isteneiket. A test magához rántja a szellemet, az éjszaka magába nyeli a nappalt." Karinthy Márton

Az ősi istennők ékszerek elfeledett, vagy éppen elnyomott női princípiumokat személyesítenek meg ékszerek képében. Ahogy a többi ékszerfajtámnál, itt is a természetes ásványokon, a nemes kiegészítőkön, és az egyedi, magyar kézműves munkával átadott, hozzá- Hozzá-d-adott értékeken van a  hangsúly.

Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

 

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.