Aziel - karkötő metszett kristályokkal

Raktárkészlet: 1 db
Aziel - karkötő metszett kristályokkal

Aziel,  az irgalom, a betartott ígéretek, a nagy szívességek, a jóhiszeműség, a jóindulat angyala, miben lehet a segítségedre?

- Ha fogytán a  türelmed,

- Amikor szükséged van mások segítségére,

- Amikor be kell tartanod az ígéreteid,

- Ha neked tartozik valaki ígéret betartásáva,

- Ha szükséged van mások irgalmára, empátiájára,

- Ha túlzottan cinikusan állsz a világhoz, vagy  a világ hozzás.

19 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Mottó
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyag
alap: vegyes ásványok. Pl: festett jáde, márvány, morganit, aura kristály, angelit, malachit, apatit, amazonit, tigrisszem, hegyikristály, CRD, jádeit,  stb.  A személyre szabott ékszereknél eltérések lehetségesek az ásványok kiválasztásakor.
köztes szemek: hematit lapok között csiszolt üvegkristályok

Szín
Az alap: kék-rózsaszín-zöld-sárga árnyalatai átmenetben

Hematit lapok: sötét szürke

Csiszolt üvegkristályok: vegyes színekben


A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák,homogének lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor!

Gyöngyméret
alap: 7-8 mm

A méret a gyöngy átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek.

Hasonló termékek
Adatok
Alap
Vegyes ásványok: pink tigrisszem, márvány, crd, malachit, morganit, aura
Kiegészítő szemek
hematit lapok
Osztószem
Csiszolt üvegkristály kockák
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
NKM-AAN-Aziel
Tömeg
105 g/db
Vélemények
Mottó

Tégy meg minden jót, ami tőled telik,
Amilyen eszközzel csak tudod,
Amilyen módon csak tudod,
Ahol csak tudod,
Akivel csak tudod,
Ameddig csak tudod.” (John Wesley)

 Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

A helyes csukló mérés folyamata:

Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!

(Az átlag női csuklóméret 16 cm)

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.