Dumortierit alapú csakrakarkötő- férfi/ unisex fazon

Raktárkészlet: 4 db
Dumortierit alapú csakrakarkötő- férfi/ unisex fazon
Dumortierit alapú csakrakarkötő- férfi/ unisex fazon
Dumortierit alapú csakrakarkötő- férfi/ unisex fazon
Dumortierit alapú csakrakarkötő- férfi/ unisex fazon

"Egy barátságos embernek sok barátja van. S egy erőshöz sokan akarnak tartozni, és egy vidám, jó humorú ember társaságát keresik. Akiből sugárzik a harmónia, azt sokan szeretik. Lelked szüntelen adásban van. A tested, a bőröd, a szemed is. Sugárzol, és a sugárzásod vonz és taszít. Be tudod vonzani magadhoz a másikat, és el is tudod taszítani. Foglalkozz egy kicsit többet magaddal - a lelkeddel." Müller Péter

Bővebb infót a részletek fülnél olvashatsz.

25 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Miben lehet a segítségedre?
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Alap: dumortierit

Csakrasor: személyes ékszer esetében egyedileg meghatározott

a mintán láthatók- zafír, iolit, disztén, verdelit, arany tigrisszem, vörös tigrisszem, bronzit

Fémrészek: nemes acél
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-4 oldalas leírással érkezik meg az ékszered. DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed. De ez még mindig csak egy kis adalék. A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz.

Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe.

Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb, amit személyre szabott ékszernél, mint csakra karkötő nem is lehetne...

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 3-9 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.

Adatok
Alap
Dumotrierit
Kiegészítő szemek
Személyes ékszer esetében egyedileg meghatározott a mintán láthatók- zafír, iolit, disztén, verdelit, arany tigrisszem, vörös tigrisszem, bronzit
Raktárkészlet
4 db
Cikkszám
NKM-TNCSakra-FFI-dumortierit
Vélemények
Miben lehet a segítségedre?

A csakraékszerek sok egyéb mellett az alábbiakban lehetnek a segítségedre:


- A benned lévő energetikai disszonanciák kiegyenlítésében,
- A hét fő energia központ harmonizálásában,
- Inspirálnak, hogy tedd a dolgod,
- Emlékeztetnek egyediségedre,
- Segítenek visszatérni saját belső középpontodhoz,
- Segítenek megérteni, hogy az egyediség nem mond ellent az univerzális törvényeknek,
- Megértetik, hogy az öntörvényűsködés nem azonos a belső törvények szerint éléssel.

A választott alap, mindig többletjelentést ad a csakraékszerek alapértelmezett üzenetéhez! Személyes ékszerként, a megrendelésed végén, a megjegyzés mezőben add meg kérlek, az ott kért adatokat!

A csakraékszerek általában személyre szabottan kialakított csakrasorral készülnek. A képen látható ékszer, az összhatás, egy csakraékszer közelítőleges kinézetének, és az alap, a vörös gránát bemutatására szolgál.

A csakraékszerek fő mondanivalója: csak az az ember lehet bármiben is sikeres, aki magában- magával harmóniában van. Abszolút magyarul: segíts magadon, az Isten is megsegít. Mindegyik csakra rendelkezik domináns színnel illetve mindegyiknek van komplementere. Tehát, ha nem a klasszikus színsor jelenik meg az ékszeredben, az nem tévedés, hanem a rád jellemző egyediség kifejeződése.

Klasszikus ásványékszerként, a szokásos módon vásárolható meg. Kosárba helyezéssel, és a vásárlási és fizetési folyamat lépéseinek elvégzésével


Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.A helyes csukló mérés folyamata:

Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!

(Az átlag női csuklóméret 16 cm, a férfi 18 cm)

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.