Fusing üveges hármas fülbevaló

Raktárkészlet: 4 db
Fusing üveges hármas fülbevaló
Fusing üveges hármas fülbevaló
Fusing üveges hármas fülbevaló
Fusing üveges hármas fülbevaló

Kész alapra ragasztásos technikával készített fusingüveg fülbevaló.

A medál nem része a terméknek, csak a medált tartalmazza a rendelés. A fülbevalót itt éred el:

6 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Mottó
Jogi információ
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyaga- nikkelmentes antiallergén bevonatos öntvény medál alap és fusing üveg

Szín
Az alap: ezüst színű
Az üveg alkatrészek: kék-sötétkék-zöld

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg! Az ékszer kézműves technikával készült termék, ezért az üveg szemecskék mérete változhat illetve az üveggel történő díszítés mintázata eltérő lehet medálonként.  Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor!


Méret: akasztóval együtt cm,  átmérője cm

Adatok
Raktárkészlet
4 db
Cikkszám
NKM-19198
Tömeg
105 g/db
Vélemények
Mottó

Amikor a hallgatást betölti az összetartozás érzése, akkor valami nagyszerű dolog megy végbe két ember között. A lélek tudja, hogy minden rezdülése olyan, mint a másiké, hogy egyformán éreznek, és egyformán látnak. Érzi, hogy elismerték és megértették.” Pierre Franckh

 

Jogi információ

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.