Hármas áldás mandala

Raktárkészlet: 1 db
Hármas áldás mandala

Klasszikus fali vagy önállóan álló, saját tervezésű és alkotású mandalák. Egyedi, saját fejlesztésű több réteges üvegfestés technikával készül.

Méret: 45x45 cm

Egyéb: A megrendelt mandala, szezonális időszak függvényében kb 7-21 napos határidővel készül el, vehető át. 

Rendelhető más színekkel is, ezt minden esetben részletesen egyeztetjük.

Rendelhető más méretben is, a mérettől függően csökkenhet, vagy nőhet az ár.

Személyes átvétel előnyben.

80 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Mit kapsz amikor Nálunk vásárolsz?
Megrendelés részletei
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
NKM988045
Termék státusza
RENDELHETŐ    
Vélemények
Mit kapsz amikor Nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, postai biztosított küldeményként érkezik meg a rendelt HomeArt alkotás Hozzád. DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, esztétikai, jóval inkább világi értékkel is gazdagodsz: márkaoltalom alatt álló, iparművészeti zsűri lektorálással bíró munkáim tulajdonosa lehetsz. Azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed. De ez még mindig csak egy kis adalék. A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz.

Nincs kész alkotás. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült alkotásom képe.

Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt művet, akkor NEKI készítem, Hozzá igazítom, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, dobozolom stb...

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi, egy lámpányi, festménnyi idő, és az ne a csomagolásban merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való tervezésben, hozzá formálásban, és Neki megfestésben, megalkotásban nyilvánuljon meg. A fotókon látható alkotások egy-egy egyszer elkészült alkotások fotói. Illetve mutatják a lehetséges végeredményt, de semmiképpen sem a pontos kialakítást , mivel minden egyes művem egyedi, és megismételhetetlen. Nem tudom, de nem is szeretném bármelyik munkámat másolat pontossággal megismételni. Egyedi technikával dolgozom, így a legnagyobb igyekezet mellett sem lesz azonos az új alkotás a fotókon láthatókkal.

Köszönöm a megértésed! Ha fontos számodra, hogy egyedit kapj, hogy ne egy másolatnak légy a gazdája, nyugodtan válassz a munkáim közül! Ha azonban ragaszkodsz a képen láthatóhoz, úgy megrendelés és fizetés előtt érdeklődj, hogy megvan-e a kiválasztott alkotás, vagy már elkelt. Köszönöm, és kellemes időtöltést az oldalon!Megrendelés részletei

Fontos, hogy a megrendelt alkotás az utalás beérkezte után, időszaktól függően 1-6 hét alatt kerül postára! Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Tehát, amit kapsz: Figyelmet, Pontosságot, Minőségi Terméket, a szokásos Személyre szóló NKM minőségben!

Fontos: A festmény ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.