Hegyikristály alapú csakrakarkötő- női

Hegyikristály alapú csakrakarkötő- női

A csakraékszerek személyre szabottan kialakított csakrasorral készülnek.
A képen látható ékszer, az összhatás, egy csakraékszer közelítőleges kinézetének, és az alap, az arany vagy más néven napfény aurakristály, és a csakrasort alkotó ezüstfóliás üvegbemutatására szolgál.

A csakraékszerek fő mondanivalója: csak az az ember lehet bármiben is sikeres, aki magában- magával harmóniában van. Abszolút magyarul: segíts magadon, az Isten is megsegít. Mindegyik csakra rendelkezik domináns színnel illetve mindegyiknek van komplementere. Tehát, ha nem a klasszikus színsor jelenik meg az ékszeredben, az nem tévedés, hanem a rád jellemző egyediség kifejeződése. 

24 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
A csakra karkötő miben lehet a segítségedre?
Részletek
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Hasonló termékek
Adatok
Alap
Roppantott fazettált hegyikristály
Kiegészítő szemek
A csakrák színeinek megfelelő színű ezüstfóliás üveggyöngyök
Cikkszám
NKM-TNCSakraN-Roppantott_HK
Termék státusza
RENDELHETŐ    
Tömeg
120 g/db
Vélemények
A csakra karkötő miben lehet a segítségedre?
- a benned lévő energetikai disszonanciák kiegyenlítésében,
- a hét fő energia központ harmonizálásában,
-inspirálnak, hogy tedd a dolgod,
- emlékeztetnek egyediségedre,
-segítenek visszatérni saját belső középpontodhoz,
- segítenek megérteni, hogy az egyediség nem mond ellent az univerzális törvényeknek,
- megértetik, hogy az öntörvényűsködés nem azonos a belső törvények szerint éléssel.
Részletek
Anyag

alap: roppantott fazettált hegyikristály
csakrasor: ezüst fóliás kézműves üveggyöngy

fém részek: nemes acél fémrészek és kristály köztes

Szín
Az alap: fehér
a csakrasor szemei: a csakrák színeinek megfelelő színű gyöngyök,

A fém alkatrészek: ezüstszínűek.

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Kézműves technikával gyöngyökről lévén szó, a színük, felületük, esetleges mintázatuk soha nem tud teljesen egyforma lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, hanem kézi munkával, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk gyakran eltéréseket, változatosságot mutat. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor!

Gyöngyméret
alap: 9-10 mm
csakrasor szemei: 12-14 mm

Gyöngyméret - a megadott méret a gyöngy átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek.
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-4 oldalas leírással érkezik meg az ékszered. DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed. De ez még mindig csak egy kis adalék. A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz.

Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe.

Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb, amit személyre szabott ékszernél, mint csakra karkötő nem is lehetne...

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 3-9 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.