Karma karkötő- rózsakvarc alappal

Karma karkötő- rózsakvarc alappal

A karma ékszerek minden esetben személyre szabottan készülnek. A képen látható ékszer elsősorban az alap, az angyal aurakvarc bemutatására szolgál. Illetve mutatja a lehetséges fazont, de semmiképpen sem a pontos kialakítást és kiegészítő köveket.

Az ékszer készítésének a menete:  elkészítem a megrendelő horoszkópját, abból látom a karmikus területeket. Az emberek többsége 35-40 éves kor körül kezd az élete céljával, a FELADATTAL foglalkozni. Ezt a pszichológia élet közepi válságnak nevezi, de pontosabb megnevezés lenne az élet közepi választás. Dönthetsz, hogy merre formálod az életed. Mivel erre „fel kell készülni”, a szükséges tapasztalatokat és alapokat meg kell szerezni, így 30 éves kor alatt nem javasolom a karma ékszer elkészítését. 

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
A csakra karkötő miben lehet a segítségedre?
Részletek
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Hasonló termékek
Adatok
Alap
Rózsakvarc
Osztószem
Személyes ékszer esetében egyedileg összeállított
Cikkszám
NKM-TNKarma-rzs-kvarc
Termék státusza
RENDELHETŐ    
Tömeg
130 g/db
Vélemények
A csakra karkötő miben lehet a segítségedre?
- a benned lévő energetikai disszonanciák kiegyenlítésében,
- a hét fő energia központ harmonizálásában,
-inspirálnak, hogy tedd a dolgod,
- emlékeztetnek egyediségedre,
-segítenek visszatérni saját belső középpontodhoz,
- segítenek megérteni, hogy az egyediség nem mond ellent az univerzális törvényeknek,
- megértetik, hogy az öntörvényűsködés nem azonos a belső törvények szerint éléssel.
Részletek
Anyag

alap: rózsakvarc
kiegészítő szemek: személyes ékszer esetében egyedileg összeállított
fémrészek: nemes acél, antiallergén fém

Szín

Az alap: opálos rózsaszín - áttetsző
Az egyéb kísérő elemek: egyedi kialakítás
A fém alkatrészek: ezüstszínűek.

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!
Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák, homogének lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor!

Gyöngyméret
A megadott méret az alapsorban lévő gyöngyök átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek
alap: 8-9mm
osztószemek: egyedi kialakítás
középszem:egyedi kialakítás
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-4 oldalas leírással érkezik meg az ékszered. DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed. De ez még mindig csak egy kis adalék. A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz.

Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe.

Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb, amit személyre szabott ékszernél, mint csakra karkötő nem is lehetne...

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 3-9 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.