Lila leveles szett

Lila leveles szett
Lila leveles szett
Lila leveles szett
Lila leveles szett
Lila leveles szett
Lila leveles szett
Lila leveles szett
Lila leveles szett
Kézműves technikával készült fülbevaló és medál szett.
Színben hozzáillő textilbőr szál szürke vagy fehér tartozék hozzá.
A medálok és fülbevalók minden esetben egyedi festéssel- ragasztással készülnek, nem gépi "termékek". Így a képen láthatóval nem tud teljesen egyező lenni, de pont ezért minden egyes darab egyedi darab.
A medálon lévő kövek elhelyezkedésére ugyanez igaz. Minden esetben igyekszem viselőjéhez igazítani. Ahogy minden ékszeremre, a kézi festett medálokra, fülbevalókra is igaz, hogy több, mint ékszer.

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt leírással érkezik meg az ékszered.
DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.
De ez még mindig csak egy kis adalék.
A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.
Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

18 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
NKM-LL-szett
Tömeg
200 g/db
Vélemények