Metatron - turmalin

Raktárkészlet: 2 db
Metatron - turmalin
Metatron - turmalin
Metatron - turmalin
Metatron - turmalin

Az ékszer védőangyala, Metatron, a teremtő erő, a lehetőségek angyala

 az alábbiakban lehet segítségedre:

 

- Depressziós helyzetek leküzdésében,

- Meditáció alatt,

- Szövetséget köss önmagaddal,

- Tisztánlátásban,

- Lehetőségeid felismerésében, azokat használni tudásban,

- Bőséged megteremtésében.

 

Az alábbiakban néhány érdekesség az ékszer alkotó köveiről, a kunzitról és a szuper hetesről illetve a róla hagyomány szerint feljegyzett tulajdonságokról. Lényeges, hogy ezek a leírások soha nem buzdítottak senkit arra, hogy bármilyen orvosi kezelését abbahagyja. A kövek, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! 

Hagyomány szerinti lelki hatásai címszavakban: 

- nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz,
- érzelmi szélsőségek csillapítása,
- önmagad elfogadása,
- önmagad szeretete,
- enyhíti a rögeszmés depressziót,
- kihozza a gyermeki játékos ént,
- higgadtságot ad,
- növeli a kreativitást,
- segít az áramlattal haladni,
- segít az isteni akaratot megérteni,
- megértéssel, bölcsességgel tölt el.

34 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Mottó
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyag
Alap: turmalin
Középszemek: kunzit és cirkónia
Fémrészek: nemes acél

Szín
Az alap: rózsaszínes-lilás-zöldes tónusú, a turmalin természetes színeiben

Középszem: rózsaszín
A fém alkatrészek: ezüstszínűek.A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor

Gyöngyméret
Alap: 10mm
Osztószemek: 12 mm
Középszem: 12 mm

Fontos: a turmalinnal készült ékszerekre különösen igaz, hogy két egyforma nem tud készülni. Mindenegyes turmalin gyöngy egy külön mini univerzum, így bár a színtónust meg tudom tartani, de a pontos mintázatot nem. Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor.

Hasonló termékek
Adatok
Alap
Turmalin
Osztószem
Kunzit és cirkónia
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
NKM-AAN-Metatron-turm
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.10.18 22:14
 - Nina
Az első rendelés előtt szkeptikus voltam az ékszerek működésével illetően,de mivel gyönyörűek,így bele vágtam.A kétkedésem hamar eltűnt,az ékszerek "dolgoznak".Ha bármi kérdésem volt,hívhattam Krisztát,mindíg végtelen türelemmel,segítőkészséggel fordult felém.Az évek alatt több ékszerem is lett,sosem csalódtam.Nagyon köszönök mindent
Mottó

"Ne az alapján ítéljük meg magunkat, ami a birtokunkban van, hanem az alapján, amit létrehoztunk."

Mark Stevenson

 

Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.


A helyes csukló mérés folyamata:
Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!
(Az átlag női csuklóméret 16 cm)Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.