Narancs tulipánok lámpa

Raktárkészlet: 1 db
Narancs tulipánok lámpa

Egyedi, saját fejlesztésű több réteges üvegfestés technikával készült váza.

Méret: 10x10x20 cm

4 oldalán festett.

Egyéb: A megrendelt lámpa, szezonális időszak függvényében kb 7-21 napos határidővel készül el, vehető át. Minden lámpához tartozik egy, a sarkait védő fa talpkeret.

Rendelhető más színekkel is, ezt minden esetben részletesen egyeztetjük.

19 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Mit kapsz amikor Nálunk vásárolsz?
Megrendelés részletei
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
NKM927779
Termék státusza
RENDELHETŐ    
Tömeg
3 kg/db
Vélemények
Mit kapsz amikor Nálunk vásárolsz?

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi, egy lámpányi, festménnyi idő, és az ne a csomagolásban merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való tervezésben, hozzá formálásban, és Neki megfestésben, megalkotásban nyilvánuljon meg. A fotókon látható alkotások egy-egy egyszer elkészült alkotások fotói. Illetve mutatják a lehetséges végeredményt, de semmiképpen sem a pontos kialakítást , mivel minden egyes művem egyedi, és megismételhetetlen. Nem tudom, de nem is szeretném bármelyik munkámat másolat pontossággal megismételni. Egyedi technikával dolgozom, így a legnagyobb igyekezet mellett sem lesz azonos az új alkotás a fotókon láthatókkal.

Köszönöm a megértésed! Ha fontos számodra, hogy egyedit kapj, hogy ne egy másolatnak légy a gazdája, nyugodtan válassz a munkáim közül! Ha azonban ragaszkodsz a képen láthatóhoz, úgy megrendelés és fizetés előtt érdeklődj, hogy megvan-e a kiválasztott alkotás, vagy már elkelt. Köszönöm, és kellemes időtöltést az oldalon!

Megrendelés részletei

Fontos, hogy a megrendelt alkotás az utalás beérkezte után, időszaktól függően 1-6 hét alatt kerül postára! Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Tehát, amit kapsz: Figyelmet, Pontosságot, Minőségi Terméket, a szokásos Személyre szóló NKM minőségben!

Fontos: A festmény ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.