Rafael - krizokolla

Raktárkészlet: 3 db
Rafael - krizokolla

Az ékszer védőangyala, Raphael / Rafael, a transzformáció, az átalakulás,  angyala az alábbiakban lehet segítségedre:

- Gyógyulni vágysz,

- Segít megérteni a betegséged tanítását,

- Segít a betegséged legyűrésében,

- Hosszabb utazásokon,

- Nehéz átmeneti helyzetekben,

- Segít az olyan élethelyzetekben, amelyek "betegek", nehézséggel, nehéz érzésekkel, emberekkel terheltek.

Az alábbiakban néhány érdekesség az ékszer alkotó köveiről, a larimárról és a quantum quattroról illetve a róluk hagyomány szerint feljegyzett tulajdonságokról. Lényeges, hogy ezek a leírások soha nem buzdítottak senkit arra, hogy bármilyen orvosi kezelését abbahagyja. A kövek, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! 

Hagyomány szerinti lelki hatásai címszavakban: 
- az átalakulás kövei,
- segíti az érzelmi mélységek megszüntetését,
- eltávolítja a nehéz érzéseket,
- érzelmi szélsőségeket csillapítja,
- megértéssel, bölcsességgel tölt el,
- segít felismerni és elengedni az érzelmi traumáidat, és felszabadulni az érzelmi mintáidból.

29 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Mottó
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyag
alap: kongói krizokolla
középszemek: barokk gyöngy
fémrészek: nemes acél


Szín
Az alap: a kongói krizokolla természetes megjelenése szerint sötét kékes- zöldes
középszemek: igazgyöngynek megfelelő gyöngyház krém, rózsás, fehére lehet- ékszerenként eltérő lehet
A fém alkatrészek: ezüstszínűek.

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák, homogének lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor!

Gyöngyméret
alap: 10 mm
középszemek: cca 11-12 mm

Gyöngyméret - a megadott méret a gyöngy átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek

Hasonló termékek
Adatok
Alap
Kongói krizokolla
Osztószem
Barokk gyöngy
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
NKM-AAN-Rafael-krkolla-bgyngy
Tömeg
105 g/db
Vélemények
Mottó

"Amikor beteg leszel, két dolgot tehetsz: megadod magad, vagy vállalod a feladatot. Minél hamarabb érted meg a leckét, annál hamarabb jöhet a gyógyulás...Ezzel együtt is tudomásul kell venni, hogy az ember teste nem örökké való, hanem „romlandó”. Az örökké való a lélek, míg a test, a lélek ruhája, elhasználódik, elrongyolódik." Emberségek, Angyalságok

 

Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

A helyes csukló mérés folyamata:

Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!

(Az átlag női csuklóméret 16 cm)

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.