Tervezz Nekem

Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem
Tervezz Nekem

Mit jelent a "Tervezz nekem"? Felső kategóriás, azon belül is válogatott szemekből készülő ékszerek a fenti fazonok figyelembevételével.  Ha ezt az opciót választottad, akkor  minden esetben külön neked tervezem az ékszert, de fontos, hogy a csakra és karma ékszerek ettől függetlenül is mindig egyedi tervezésűek! Hiszen minden ember más és más. De, ha a Tervezz nekem opciót választottad, akkor az arkangyal és az egyensúly ékszered is külön neked tervezett lesz, és nem hozzád igazított- bár az igazított, rád szabott is több, mint a klasszikus fazon ékszer! Tehát ezért is van az árkülönbség a Tervezz nekem és az Ajánlj nekem között.

A képen látható ékszerek elsősorban az alapként használt kövek bemutatására szolgálnak. Illetve mutatják a lehetséges fazont, de semmiképpen sem a pontos kialakítást és kiegészítő köveket. Tehát betekintést nyerhetsz a fazonokba, de ez semmiképpen nem jelenti azt, hogy pontosan olyan lesz az ékszer.

Az itt bemutatott ékszerek képei, kizárólag illusztrációk.  Mivel az ékszereimet minden esetben személyre szabottan készítem, így egy normál, klasszikus webshopos rendelésnél is előfordulhat, hogy módosítok a rendelt ékszer kivitelezésén-természtesen előre egyeztetetten, és csakis a megrendelő javára. Azonban a Tervezz nekem verziónál mindenképp eltérő ékszert kapsz, mint amilyeneket a képeken láthatsz.

Ezt az ékszer fajtát csak akkor válaszd, ha megbízol a munkámban!

 

 

 

29 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Karma karkötő
Lehetséges anyagok, nem teljes lista
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

A következőket nagyon figyelmesen olvasd el!

Az ékszer tervezésébe 10.000ft tervezési díj megfizetése után kezdek bele. Ez az összeg beleszámít a kész ékszer árába, azonban ha a küldött ajánlatok közül egyik sem nyeri el tetszésedet, még az egy általad kért egy esetbeni módosítás után sem, akkor ez az összeg tisztán tervezésidíjként kerül kiszámlázásra, azaz nem téríthető vissza. Amennyiben újabb 2 modell tervezését szeretnéd, az további tervezési díj megfizetése mellett lehetséges. Ha az ajánlatban lévő ékszerek egyike tetszik, és egy alkalommal történő módosítás után még további változtatásokat szeretnél rajta, az alkalmanként 5.000ft alakítási díjjal jár.

 

Minden esetben, legfeljebb 4 munkanapon belül küldök egy személyes árajánlatot, amely két ékszert tartalmaz. Döntésed szerint választhatod, amelyiket közelebbállónak érzed. Az árak eltérhetnek a feltüntetett 17.500ft-os ártól +/- 25%-kal ezért a teljes ár utalásával mindig várd meg az személyes ajánlatot.

 

A kb 25% tűrés határ : az árak 14.000-23.000ft között lehetnek, azonban ha kifejezetten felső kategóriás kristállyal kéred, pl larimár, ennek a többszöröse is lehet. Karma és csakra ékszert közönség anyagokból nem készítek. Ennyivel tartozom a te és az én karmámnak. Tehát az itthon kapható tucat kövekkel nem dolgozom, egyedi kérésre sem. Egyéb ékszerekhez sem szívesen használom őket- kifejezetten és kizárólag a megrendelő kérésére és felelősségére, de csakra, karma ékszerek esetében egyáltalán nem jöhetnek szóba. Ahogy az öntvény alkatrészek sem.

Adatok
Alap
Egyedi ajánlat szerint
Kiegészítő szemek
Egyedi ajánlat szerint
Osztószem
Egyedi ajánlat szerint
Cikkszám
NKM-TN-Noi
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Karma karkötő
A karma karkötőkhöz az alábbi pontosító dátumokból szükséges néhány, ha nem tudod a pontos születési dátumod óra-percét. Tehát az életesemények, amelyek megadásával pontosítható a születési dátumod:

Ha vannak gyermekeid:

Születési időpontjuk (év-hónap-nap)

Esetleges házasságkötésük időpontja (év-hónap-nap)

Esetleges haláluk időpontja (év-hónap-nap)


Házasságkötések:

Saját házasságkötésed időpontja (év-hónap-nap)

Szüleid házasságkötésének időpontja (év-hónap-nap)


Ha vannak testvéreid:

Születési időpontjuk (év-hónap-nap)

Esetleges házasságkötésük időpontja (év-hónap-nap)

Esetleges haláluk időpontja (év-hónap-nap)


Szülőkre vonatkozó adatok:

Szüleid házasságkötése (év-hónap-nap)

Szüleid esetleges halálának időpontja (év-hónap-nap)
Lehetséges anyagok, nem teljes lista

Anyag: Egyedi árajánlat szerint!

 

Akva aura

Akvamarin

Alabástrom

Ametiszt

Angelit

Apatit

Arany rutil kvarc

Azurit

Botswanai achát

Bronzit

Citrin

Crazy achát

Csipke achát

Dumortierit

Fekete jáspis

Füstkvarc

Gyöngyház, gyöngy

Hegyikristály ESQ*

Hematit ESQ*

Holdkő

Karneol ESQ*

Kianit

Korall

Krizokolla

Labradorit sárga, zöld, szivárvány

Lápisz Lazuli

Larimár

Lepidolit

Malachit

Matt hematit

Mélytengeri kagyló

Morganit

Napkő

Obszidián

Ónix ESQ*

Perui opál

Picasso márvány ESQ*

Pink opál

Pirit

Porcelán

Riolit

Rodokrozit

Rodonit

Rodonit ESQ*

Rózsa opál

Rózsakvarc ESQ*

Rózsakvarc madagaszkári

Rubin

Smaragd

Sólyomszem ESQ*

Szelesztit

Szerafinit

Szerpentinit

Szerpentinit

Szugilit

Tanzanit

Thulit

Tigrisszem ESQ*

Tigrisszem Swarovski berakással

Turmalin

Viharkő

Vörös gránát

Vörös gránát

Zafír

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-4 oldalas leírással érkezik meg az ékszered. DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed. De ez még mindig csak egy kis adalék. A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz.

Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe.

Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb, amit személyre szabott ékszernél, mint csakra karkötő nem is lehetne...

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 3-9 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.