Tervezz Nekem Férfi

Raktárkészlet: Rendelhető
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi
Tervezz Nekem Férfi

Mit jelent az "Tervezz nekem"? Felső kategóriás, azon belül is válogatott szemekből készülő ékszerek a fenti fazonok figyelembevételével.  Ha ezt az opciót választottad, akkor  minden esetben külön neked tervezem az ékszert, de fontos, hogy a csakra és karma ékszerek ettől függetlenül is mindig egyedi tervezésűek! Hiszen minden ember más és más. De, ha a Tervezz nekem opciót választottad, akkor az arkangyal és az egyensúly ékszered is külön neked tervezett lesz, és nem hozzád igazított- bár az igazított, rád szabott is több, mint a klasszikus fazon ékszer! Illetve sokkal nagyobb alkotói szabadságot adsz, mintha kijelölöd, hogy pl vörörs gránát alappal akarod az ékszert, vagy csak karma ékszer lehet stb. Tehát az a  különbség a Tervezz nekem és a többi, az ebben a menüpontban lévő ékszer között, hogy nem kötöd meg az angyalok és az én kezem.

A képen látható ékszerek elsősorban az alapként használt kövek bemutatására szolgálnak. Illetve mutatják a lehetséges fazont, de semmiképpen sem a pontos kialakítást és kiegészítő köveket. Tehát betekintést nyerhetsz a fazonokba, de ez semmiképpen nem jelenti azt, hogy pontosan olyan lesz az ékszer.

Bővebb infót a részletek fülnél olvashatsz.

29 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Miben lehet a segítségedre?
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyag: egyedi ajánlat szerint
Szín: egyedi ajánlat szerint
Gyöngyméret: egyedi ajánlat szerint

Adatok
Alap
Egyedi ajánlat szerint
Kiegészítő szemek
Egyedi ajánlat szerint
Osztószem
Egyedi ajánlat szerint
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
NKM-TNCSakra-FFI
Vélemények
Miben lehet a segítségedre?

Ezt az ékszer fajtát csak akkor válaszd, ha megbízol a munkámban,

A következőket nagyon figyelmesen olvasd el!

Az ékszert tervezésébe 10.000ft tervezési díj megfizetése után kezdek bele. Ez az összeg beleszámít a kész ékszer árába, azonban ha a küldött ajánlatok közül egyik sem nyeri el tetszésedet, még az egy általad kért egy esetbeni módosítás után sem, akkor ez az összeg tisztán tervezésidíjként kerül kiszámlázásra, azaz nem téríthető vissza. Amennyiben újabb 2 modell tervezését szeretnéd, az további tervezési díj megfizetése mellett lehetséges. Ha az ajánlatban lévő ékszerek egyike tetszik, és egy alkalommal történő módosítás után még további változtatásokat szeretnél rajta, az alkalmanként 5.000ft alakítási díjjal jár.

Minden esetben, legfeljebb 4 munkanapon belül küldök egy személyes árajánlatot, amely két ékszert tartalmaz. Döntésed szerint választhatod, amelyiket közelebbállónak érzed. Az árak eltérhetnek a feltüntetett 17.500ft-os ártól +/- 25%-kal ezért a teljes ár utalásával mindig várd meg az személyes ajánlatot. 

A kb 25% tűrés határ : az árak 14.000-23.000ft között lehetnek, azonban ha kifejezetten felső kategóriás kristállyal kéred, pl larimár, ennek a többszöröse is lehet. Karma és csakra ékszert közönség amyagokból nem készítek. Ennyivel tartozom a te és az én karmámnak. Tehát az itthon kapható tucat kövekkel nem dolgozom, egyedi kérésre sem. Egyéb ékszerekhez sem szívesen használom őket- kifejezetten és kizárólag a megrendelő kérésére és felelősségére, de csakra, karma ékszerek esetében egyáltalán nem jöhetnek szóba. Ahogy az öntvény alkatrészek sem.

Az itt bemutatott ékszerek képei, kizárólag illusztrációk.  Mivel az ékszereimet minden esetben személyre szabottan készítem, így egy normál, klasszikus webshopos rendelésnél is előfordulhat, hogy módosítok a rendelt ékszer kivitelezésén-természtesen előre egyeztetetten, és csakis a megrendelő javára. Azonban az ajánlj nekem verziónál mindenképp eltérő ékszert kapsz, mint amilyeneket a képeken láthatsz.

Fazonok. A megjegyzés rovatban jelöld meg kérlek, hogy mely fazonok érintenek. 

1.-csakra ékszer eco, prémium vagy top extra anyagokból

2.-egyensúly, arkangyal ékszer- eco, prémium vagy top extra  alapanyagokkal.  

3.- karma ékszer eco, prémium vagy top extra anyagokbólJogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.A helyes csukló mérés folyamata:

Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!

(Az átlag női csuklóméret 16 cm, a férfi 18 cm)

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.