Tündérhold

Raktárkészlet: 1 db
Tündérhold

Mérete: 25 cm magas, 21 cm széles- kisebb eltérés lehetséges

Anyagok: falap,északi moha, száraz virágok-termések,selyemvirágok, ásványok, üvegkristályok, egyéb fémkellékek és dekor anyagok.

Választható verzió: Egy oldalas- sík felületekre, falakra felfüggeszthető Két oldalán díszített, térben önállóan belógatva is szépen mutat.

15 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Mire használható?
Mit kapsz, amikor Nálunk vásárolsz?
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
NKM250262
Termék státusza
ELÉRHETŐ    RENDELHETŐ    
Tömeg
2 kg/db
Vélemények
Mire használható?

Álomfogónak, tündérhintának, szemet-lelket gyönyörködtető térharmonizálónak. Igazi Tündérkincs.

Mit kapsz, amikor Nálunk vásárolsz?

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi, egy lámpányi, festménnyi idő, és az ne a csomagolásban merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való tervezésben, hozzá formálásban, és Neki megfestésben, megalkotásban nyilvánuljon meg. A fotókon látható alkotások egy-egy egyszer elkészült alkotások fotói. Illetve mutatják a lehetséges végeredményt, de semmiképpen sem a pontos kialakítást , mivel minden egyes művem egyedi, és megismételhetetlen. Nem tudom, de nem is szeretném bármelyik munkámat másolat pontossággal megismételni. Egyedi technikával dolgozom, így a legnagyobb igyekezet mellett sem lesz azonos az új alkotás a fotókon láthatókkal.

Köszönöm a megértésed! Ha fontos számodra, hogy egyedit kapj, hogy ne egy másolatnak légy a gazdája, nyugodtan válassz a munkáim közül! Ha azonban ragaszkodsz a képen láthatóhoz, úgy megrendelés és fizetés előtt érdeklődj, hogy megvan-e a kiválasztott alkotás, vagy már elkelt. Köszönöm, és kellemes időtöltést az oldalon!