Tzadkiel-Zuriel-berillek

Raktárkészlet: 1 db
Tzadkiel-Zuriel-berillek

Tzadkiel, a harmonikus női szerepek egyensúlyának angyala, míg Zuriel a termékenység-szellemi termékenységé is, és a döntés angyala 
az alábbiakban lehetnek segítségedre:
- felismerni a női minőségeidet,
- egészséges pirioritásokat felállítani a női "szerepek" között,
- ráébredni az idejét múlt, vagy helyzetidegen minőségekre,
- kilépni a túlhaladott "szerepekből", pl felnőttként a kislány attitüdből,
- a női minőségeket ösztönösen élni, és nem szerepnek kezelni.
- merni vállalni döntéseid

29 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Mottó
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Részletek
Anyag
alap: berillek- morganit, akvamarin,heliodor, jáde

fémrészek:acél

Szín
Az alap: a berillek természetes megjelenése szerint - világoskék, rózsaszín, zöldes, színtelen, jáde- fehér
A fém alkatrészek: ezüstszínűek.

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor
Gyöngyméret
alap: 10-11 mm
fityegő: berill szívek 20-24 mm

*a méret a gyöngy átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek.

Adatok
Alap
Berillek és jáde
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
NKM-AAN-Tzadkiel-Zuriel-berillek
Tömeg
107 g/db
Vélemények
Mottó

„Kétféle méltóság van. Az egyik: amit a világ ad az embernek. A másik: amit az ember ad saját magának.” Müller Péter

 

Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.


A helyes csukló mérés folyamata:
Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!
(Az átlag női csuklóméret 16 cm)


Megjegyzésben jelezd kérlek, hogy a képen látható matt felületű berillekkel, vagy a hagyományos fényesebb felületűvel kéred az ékszert.

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.