Angyal Fityegő

Raktárkészlet: 5 db
Angyal Fityegő

Cserélhető angyalka fityegő, nemes acél fém részekkel.Méretei: magassága 1,8 cm plusz az akasztó, szélessége a szárny legszélesebb pontján 1,4 cm

A megjegyzés mezőbe írd be, milyen színt-anyagot szeretnél! Az  ár egy darabra értendő, és kizárólag az angyalka fityegőt tartalmazza! A termékhez nem tartozik az egyedi, illetve személyre szóló ékszerekhez megszokott személyes és részletes egyedi leírás. A fogyasztóvédelem által előírt leírással küldöm az ékszert. Kizárólag ékszert rendelsz, kizárólag ékszert kapsz.

1 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Összefoglaló
Jogi információ
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Adatok
Alap
Nemes acél lánc
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
NKM-N-ACS-AngyalFigyego
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Összefoglaló

Ha fém allergiád van, akkor feltétlenül innét a nemes acéllal készült fityegők közül válassz!

Akkor is, ha nem szeretnéd, hogy az öntvényekre jellemző kopás, sárgásodás megjelenjen a fémrészeken. Az öntvények olcsóbbak, olcsóbb anyagúak, kevésbé tartós bevonatúak, ez látszik a velük készült ékszerek árain is. A nemes acél egy kiemelt és tiszta minőség, amely nem kopik, nem allergizál, de emiatt drágább is, hiszen az előállítása jóval költségesebb.

Ha azonban az ár az elsődleges szempont, akkor az öntvénnyel készült fityegőket itt találod:

Jogi információ

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.