Angyalhívó-csengő medál "S"- basic

Raktárkészlet: 5 db
Angyalhívó-csengő medál "S"- basic
Angyalhívó-csengő medál "S"- basic
Angyalhívó-csengő medál "S"- basic
Angyalhívó-csengő medál "S"- basic

A  Basic-Eco és Extra megjelölés a medálban lévő ásvány minőségét és értékét jelzi.  

Legendája: A medál eredete körül több ősi legenda is kering.  Az egyik legismertebb legenda szerint sok-sok ezer évvel ezelőtt az ember együtt élt az Angyalokkal,akiktől az Eredendő Bűn következtében elszakítottak bennünket.  

Nemcsak nekünk embereknek volt ez veszteség, hanem az angyalok is  nagyon sajnálták a történteket. Emiatt megajándékozták az embereket egy a kis gömb alakú csengő medállal, ami, ha megrázzák őket úgy szólnak mint a kis harangok, amivel hívni  tudjuk Őket, ha szükségünk van rájuk.  

 

Bővebb infót a részletek fülnél olvashatsz.

7 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hogyan válassz.
Jogi információ
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

A csengők jelentése más és más a bennük lévő ásványoktól függően. Hogy milyen ásvánnyal kéred a csengőt, azt a megjegyzés mezőben jelezd!  Az ár 1 darab szóló  angyalcsengő medált tartalmaz, 1 darab kristály betéttel, leírással, de nyaklánc nélkül. 

Mindegyik  csengőnek  más a hangja, minden angyal ismeri a hozzátartozó ember csengőjének a hangját. A csengők adott személyhez kötődnek, ezért nem lehet tovább ajándékozni, kivéve, ha az édesanya a várandósság ideje után gyermekének ajándékozza.

A medálhoz nyakláncot a következő itt tudsz rendelni.

Vagy kérheted kulcstartón, azt itt találod.

 

Hasonló termékek
Adatok
Alap
Aura kristályok
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
NKM-N-ACS-Angyalhvo-Basic-S
Vélemények
Hogyan válassz.

Ha nem tudsz követ választani, írd meg, hogy melyik angyalt szeretnéd, és ahhoz igazítom!

A csengőkben lévő ásványok más más angyalhoz, területhez kötődnek. Egy-egy embernek több csengője is lehet. DE NE LÉGY TELHETETLEN! 

 

Jogi információ

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.