Selyem jáspis alapú csakrakarkötő- férfi/ unisex fazon

Raktárkészlet: 5 db
Selyem jáspis alapú csakrakarkötő- férfi/ unisex fazon

"Egy barátságos embernek sok barátja van. S egy erőshöz sokan akarnak tartozni, és egy vidám, jó humorú ember társaságát keresik. Akiből sugárzik a harmónia, azt sokan szeretik. Lelked szüntelen adásban van. A tested, a bőröd, a szemed is. Sugárzol, és a sugárzásod vonz és taszít. Be tudod vonzani magadhoz a másikat, és el is tudod taszítani. Foglalkozz egy kicsit többet magaddal - a lelkeddel." Müller Péter

Bővebb infót a részletek fülnél olvashatsz.

15 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Miben lehet a segítségedre?
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyag
alap: jáspis
csakrasor: személyes ékszer esetében egyedileg meghatározott

csakra egyensúly ékszer esetében külön elemzés nem tartozik hozzá

fémrészek: nemes acél- csakra egyensúly ékszer esetében antiallergén öntvény


Szín
Az alap: selyem jáspis- alapszíne szürke árnyalatai, fekete csíkokkal

A csakrasor szemei: a csakrákszíneinek megfelelő színű ásványok,

A fém alkatrészek: ezüst vagy antik ezüstszínűek.

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor!

Gyöngyméret
alap: 8 mm
csakrasor szemei: 7-10
mm

*a méret a gyöngy átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek.

Hasonló termékek
Adatok
Alap
Jáspis
Kiegészítő szemek
Személyes ékszer esetében egyedileg meghatározott csakra egyensúly ékszer esetében külön elemzés nem tartozik hozzá
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
NKM-TNCSakra-FFI-Sjaspis
Vélemények
Miben lehet a segítségedre?

A csakraegyensúly-ékszerek sok egyéb mellett az alábbiakban lehetnek a segítségedre:


- A benned lévő energetikai disszonanciák kiegyenlítésében,
- A hét fő energia központ harmonizálásában,
- Inspirálnak, hogy tedd a dolgod,
- Emlékeztetnek egyediségedre,
- Segítenek visszatérni saját belső középpontodhoz,
- Segítenek megérteni, hogy az egyediség nem mond ellent, - Univerzális törvényeknek,
- Megértetik, hogy az öntörvényűsködés nem azonos a belső törvények szerint éléssel.


A képen látható ékszer, egy csakra-egyensúly ékszer, amely szabadon, külön testreszabás nélkül választó, a képen látható összeállításban, a csakrasorban lehetséges minimális eltérés. Klasszikus ásványékszer.

A csakraékszerek fő mondanivalója: csak az az ember lehet bármiben is sikeres, aki magában- magával harmóniában van. Abszolút magyarul: segíts magadon, az Isten is megsegít. Mindegyik csakra rendelkezik domináns színnel illetve mindegyiknek van komplementere. Tehát, ha nem a klasszikus színsor jelenik meg az ékszeredben, az nem tévedés, hanem a rád jellemző egyediség kifejeződése.

Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.A helyes csukló mérés folyamata:

Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!

(Az átlag női csuklóméret 16 cm, a férfi 18 cm)

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.